Personaliseren

Personaliseren   TCM-I

Bijna iedereen heeft een uitgesproken mening over     kleur    wel… of niet mooi….

 

Daar hebben onze ingenieurs op ingespeeld, bijna alle kleuren zijn zelf  instelbaar voor de verschillende dagdelen. Zo krijg je uiteindelijk een TCM op maat die de client echt wil, en  wat ook weer evt. prikkelingen weg neemt.

Belangrijk voor de gebruikers van de TCM is dat hij helemaal  door uzelf op maat gemaakt kan worden voor de client,  dmv de bijgeleverde software. U kunt de lampjes van de ochtend bijv. rose en de middag geel en de nacht rood maken u sluit uw pc even aan op de TCM en klaar.( Zie onderstaand filmpje hierover) Ook de kleurschijven in het midden kunnen hierop aangepast worden.

Om het gevoel en de vaste gebeurtenissen per etmaal van de client met een TCM  op orde te krijgen ,adviseren wij dat door de begeleiding elke ochtend bij binnenkomst de gebruikelijke afspraken en bezoeken puur op deze persoon verwerkt worden.

Dit doen we uiteraard weer dmv de picto`s en foto`s van familie en werkkrachten. Binnen afzienbare tijd raakt de client hieraan gewend, en geeft het hem/haar rust en inzichtelijkheid in de etmalen.

Het effect hiervan is dat begeleiders en ouders  zelf ook meer tijd en rust krijgen.

 

 

de TCM klok is maatwerk instelbaar

Zijkant TCM klok

Instructie video

Deze video toont u, hoe u de bijgeleverde software op uw pc of laptop plaatst, en hoe u de TCM instelt en personaliseert, naar de wensen van uw client.

Icoontjes / magneetjes

Door de metalen achtergrond is het tevens mogelijk magneetjes met afbeeldingen (pictogrammen) die de cliënt gewend is aan te brengen, die bepaalde gebeurtenissen extra benadrukken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kleine foto’s of icoontjes van eten, drinken, tanden poetsen, maar ook van familieleden, leerkrachten, verzorgers etc. op een dag of bepaald uur te plaatsen. Zo maakt u in een handomdraai uw ‘TCM op maat’. Voor elk etmaal weer.

Bij iedere TCM krijgt u standaard 5 magneetjes meegeleverd. Veelal zal dit toereikend zijn.
Standaard meegeleverd:

  • avond eten
  • slapen
  • opstaan
  • ontbijt / lunch
  • afspraak / bezoek

stickertjes tcm klok voor mensen met een dag- en nachtritme achterstand

We bieden u echter ook de mogelijkheid om uw eigen magneetjes met icoontjes te laten maken. Het enige dat u hoeft te doen is de gewenste afbeeldingen / foto’s naar ons te mailen en wij zorgen dat u uw eigen gepersonaliseerde magneetjes krijgt toegezonden. Hiervoor betaalt u wel een kleine meerprijs.

Deel dit: